DELTEC 600I

2 659 SEK

Deltec 600i DC skimmer är efterföljaren till supersäljare Deltec 1351

Den nya innovativa interna skummaren från Deltec har ett nytt nödflödessystem som hindrar uppsamlingskoppen från att överfyllas om sumpvattennivån plötsligt överstiger skummarens specificerade vattendjup eller om luftintaget blir blockerat.

När vattennivån stiger inom skummarkroppen kommer luftmatningen till pumpen att stängas av automatiskt via nödflödet, vilket ytterligare minskar risken för att skum överfyller koppen om vattennivån i sumpen någonsin skulle stiga på grund av returpumpfel.

De nya skummarna innehåller även mini och maxjusteringsnivåer på utloppsröret för enkel setup.

Den nya "double base" fotplattformen gör det möjligt för vatten att lämna skummarkroppen i ett tomrum i fotplattan och in i det integrerade nivåjustering röret och nödflödesröret.

Denna nya designfunktion innebär att vattnet kommer att lämna skummarkroppen vid den lägsta punkten vilket minskar risken för att mikrobubblor släpper ut kroppen, ökar kontakten för luftvatten och minskar också buller och turbulens i skummarkroppen.

På grund av ansamling av avfall och kalciumkarbonat måste skummarpumpar generellt fungera i en hård miljö och måste rengöras regelbundet för att bibehålla toppresultat. Med detta i åtanke har Deltec tagit fram ett snabbt verktygslöst system för avlägsnande av pumpen vilket möjliggör enkel demontering. Deltec har i tester kunnat demontera en pump för rengöring på mindre än 20 sekunder vilket innebär mindre tid för underhåll och mer tid till att njuta av ditt akvarium.

Ny fotplattform gör det möjligt för vatten att återvända genom fotplattan för att minska turbulensen i kroppen Mycket effektiv cylinderkropp Deltecs nyutvecklade nödflödessystem med vattennivåindikator Extremt tyst drift Extremt låg strömförbrukning Snabb och enkel avlägsnande av pumpen Variabel justerbar DC pump

Akvariumstorlek: 200 till 600 liter Strömförbrukning: 11 watt med 500 liter luft (vid normal drift) Mått (LXBXH): 22 x 14 x 51cm Pump: Deltec DCC 2 För sump med 15 till 25 cm vattenhöjd