ATI HYBRID POWER-MODULE

8 389 SEK
[BESTÄLLNINGSVARA]

Kombinationen av beprövad T5 och modern LED-teknik ger mycket hög ljusutgång, vilket möjliggör förvaring av krävande steniga koraller (SPS). Den populära shimmer-effekten kommer dock att förbli.

PERFEKT LJUS FÖR KORALLER

Syftet med ett modernt belysningskoncept är den maximala ljusillgängligheten för koraller vid minimala energikostnader. ATI Hybrid konceptet som genereras av LED-lampor har satt ett strålningsspektrum, vilket optimalt kan användas av koraller och leder till optimal tillväxt med högsta möjliga energieffektivitet. Samtidigt tillgodose T5-elementen för enhetlig belysning och därigenom förhindra självkorrigering av koraller.

EFFEKTIVITET

Genom att använda silverreflektorer kan vi styra Hybridens ljus i akvariet med en effektivitet på 98%. Oönskade sidospridda ljus undviks i stor utsträckning. Högkvalitativa LED-lampor från kända tillverkare, Effektivitetsaggregat och högkvalitativ elektronik gör investeringen lönsam snabbt i lampan.

KVALITET

ATI står för kvalitet. Detta återspeglas i utarbetandet av hybriden igen. Så alla reflektorer är bearbetade av solid aluminium och färdiga för hand. Så ett långt liv garanteras LED-driftens driftstemperatur övervakas och regleras ständigt.

Tekniska detaljer

Lätt programmering med den gratis PC-mjukvaran eller knapparna på lampans kontroller

Förkonfigurerade färgpaletter för att simulera kända T5-färger

Individuell konfiguration av varje LED-grupp

Intensiteten hos T5 och LED kan konfigureras individuellt

Helt programmerbar ljusperiod

Grafisk visualisering av ljusperioden

Laddar / spara konfigurationer

GIESEMANN STELLAR
2 999 SEK