Aqua illumination Controller

963 SEK

AI LED Controller MK II
Med en levande bildskärm och inbyggd trådlös kapacitet är vår nya kontroller säker på att hantera din belysning väldigt färgstark.

Trådlös (Vega eller SOL med trådlös dongle)
Intuitiv
Sopande moln och blixt
Coral Aclimatization Program
Upp till 30 Timers
6-Key Touch Sensitve-kontroller
Ökade menyalternativ
Skärmsläckare för energisparläge

Funktioner
Trådlös kontroll

Anslut trådlöst till Vega, Hydra eller Sol och Nano (med den trådlösa adaptern som säljs separat) och kontrollera din belysning med den ultimata friheten.
Styrenheten styr samtidigt SOL och HYDRA / VEGA samtidigt i trådlöst läge om SOL är utrustad med den trådlösa adaptern.
Detta gör att nya funktioner som molntäckning kan användas på SOL-ljuset. Styrenheten kan även användas i standard kabeldrift via 3,5 mm datakabel för SOL och Nano, i det trådlösa läget är den trådlösa funktionen hos regulatorn avstängd.
USB-adaptrar levereras separat för att driva kontrollanten om den används trådlöst med VEGA / HYDRA. INGEN KRAV FÖR SOL I WIRED MODE.

Wired Control
Anslut direkt till SOL med den medföljande datakabeln.

Enkelt Intuitivt
Med en ny färgdisplay, beröringskänsliga kontroller och ett lättanvänt gränssnitt, är vår nya kontroller helt enkelt en glädje att använda.

Lunar Lighting
Utan att ens behöva schemalägga lämpliga måncykler, ändrar AI Controller den belysning som är baserad av månens cykel på egen hand. När du har ställt klockan i kontrollen kommer den att ändra intensiteter enligt månens faser.

Kanal Färgkontroll
Med AI-kontrollen kan var och en av de vita, blå och kungliga blåkanalerna ställas in från 0-100% individuellt vilket innebär att du kan ställa in din Kelvin-färgtemperatur efter önskemål. (Röd, Grön, Deep Blue-kanaler finns även på Vega vid utgivning)
 
åska
AI Controller kan du skapa den spännande upplevelsen av åskväder i ditt akvarium.
 
uppgraderings
Vi uppdaterar firmware i din kontroller från tid till annan för att förbättra nuvarande funktioner eller lägga till nya funktioner. Modellen har en USB-port för firmwareuppgraderingar, vilket ger dig snabb och enkel tillgång till de senaste funktionerna.


Teknisk data
Specifikationer:
Längd: 92 mm
Bredd: 54 mm
Djup: 13,5 mm

anslutningar:
3,5 mm Dataport för trådlöst läge
Mini USB-uttag för strömförsörjning eller anslutning till PC
UPPDATERA DIN LJUS OCH KONTROLLER TILL DEN NÄSTA FIRMWARE
Uppdatering till den senaste firmwaren garanterar alltid att några små buggar och fixar har sorterats för dina lampor. Det betyder också att som nya funktioner läggs till att du också kan använda dessa. 

Mer information här: https://www.theaquariumsolution.com/product/8111/226

Obs. Detta är en beställningsvara. Leverans inom 3-5 arbetsdagar.