Aquaforest Pure Food

I lager
Antal: 4

179 SEK

AF Pure Food är 100% naturlig mat för koraller.  Kompositionen baserad på kalciumkarbonat Som ger invånarna i akvariet alla nödvändiga mikro- och makroelement, vilket säkerställer en sund tillväxt och underlättar förkalkningen.  På grund av dess speciella ursprung är AF Pure Food en mat som koraller äter i sin naturliga livsmiljö.  Produktens unika sammansättning garanterar intensiv tillväxt.  Rik på kalciumkarbonatformel har också en positiv effekt på att upprätthålla pH på en stabil nivå.

Dosering: 1 mätsked per 100 l vatten.

Fyll en liten behållare med ca.  20 ml akvariumvatten, tillsätt en sked AF Pure Food och blanda i en minut. Häll sedan direkt i akvariet eller mata var korall för sig.

Alla pulverformiga livsmedel har en rekommenderad dosering av en sked per 100 l vatten (27 US gal), men det är viktigt att varje akvarium är annorlunda och doseringen kan variera beroende på korallgjutningen.  Vi rekommenderar att du börjar dosera livsmedel och kosttillskott från hälften av dosen (till och med ¼) och observera korallerna och deras reaktioner på den administrerade maten.  När akvariet inte visar några tecken på överdosering rekommenderar vi att du ökar doseringen till måldosen.  Koraller som Zoanthus, Ricordea och andra svampkoraller bör matas under dagen.  För att underlätta livsmedelsupptagningen bör SPS- och LPS-koraller matas efter att ljuset har släckts.  För att säkerställa bästa absorption av näringsämnen bör alla tillskott och livsmedel för koraller skickas ut direkt i akvariet.  Under utfodringen rekommenderar vi att du stänger av skimmeren i ungefär en timme.