Aquaforest Ricco Food

I lager
Antal: 6

179 SEK

Pulvermat som ägnas mest åt Zoanthus, Ricordea, Rhodactis och andra svampkoraller.  En noggrant utvald växtblandning utvecklades för att tillgodose alla behov från Zoanthuses och svampkoraller.  Ricco Food är berikad med en speciell uppsättning vitaminer som perfekt matchar behoven hos dessa koraller.  Genom att komplettera kompositionen med en vitaminblandning stöder Ricco Food en sund och intensiv tillväxt.  Ricco Food tillhandahåller de viktigaste näringsämnena, vilket förbättrar deras färg och påskyndar deras utveckling.

Dosering: 1 mått sked per 100 l vatten.

Fyll en liten behållare med ca.  20 ml akvariumvatten, tillsätt en sked Ricco Food och blanda i en minut.  Häll blandningen direkt i akvariet eller använd pipetten för att mata valda koraller.  Använd minst en gång i veckan.  I välfyllda, mogna akvarier kan produkten användas oftare, även dagligen.

Alla pulverformiga livsmedel har en rekommenderad dosering av en mått sked per 100 l vatten, men det är viktigt att varje akvarium är annorlunda och doseringen kan variera beroende på koraller.  Vi rekommenderar att du börjar dosera livsmedel och kosttillskott från hälften av dosen (till och med ¼) och observera korallerna och deras reaktioner på den administrerade maten.  När akvariet inte visar några tecken på överdosering rekommenderar vi att du ökar doseringen till måldosen.  Koraller som Zoanthus, Ricordea och andra svampkoraller bör matas under dagen.  För att underlätta livsmedelsupptagningen bör SPS- och LPS-koraller matas efter att ljuset har släckts.  För att säkerställa bästa absorption av näringsämnen bör alla tillskott och livsmedel för koraller skickas ut direkt i akvariet.  Under utfodringen rekommenderar vi att du stänger av skimmeren i ungefär en timme.