Polyp Labs Reef-Roids 60g

299 SEK

Även om REEF-ROIDS från börja skapades för att användas till matning av Goniopora släktet så har denna produkt blivit väldigt väl mottagen av hobbyn som ett utmärkt foder för alla filtrerande koraller.

Partikel storlekten av Reef-roids är ungeför 150-200 micron. Detta är en idealisk storlek för Goniopora och andra filtrerande koraller.  När du använder Reef-roids kommer du att märka en hög polypexpansion på alla filtrerande koraller. Zoanthider, Skivanemoner och Ricordera kommer att visa en tydlig respons. Och med ett kontinuerligt användande kommer dina filtrerande koraller märkbart att växa och få starkare färg.

Reef-roids löses väldigt lätt i vatten och flyter inte till ytan som de flesta torra foder. Det här försäkrar att fodret finns under lång period i vatten kolumnen för att minimera foder rester.

Ingredienser:

Till skillnad från många foder på marknaden är Reef-roids INTE tillverkad av fiskmjöl eller andra ingredienser som snabbt kan försämra vattenkvaliteen. Reef-roids är en blandning av naturligt förekommande marina plankton inkluderat en speciell art av zooplankton som är unik för produkten.

Produkt analys

Råprotein min 60% , Rå lipid(fett) min 20%, Aska max 6 %, Växt fiber max 8 %, Fukt max 6%, Astaxanthin 150-200 ppm.

Bruksanvisning:

För varje 400 liter av ditt akvariums volym, blanda 1 tesked av Reef-roids med lite vatten ur ditt akvarium. Rör om kort för att skapa en jämn "pasta". Vi rekomenderar starkt såkallad "Target-feeding" av dina koraller med spruta eller en "Turkey-blaster" samtidigt som cirkulations pumpar är avstängda. Annars kan man hälla i foder blandningen i ett område med stark cirkulation före man stänger av akvariets interna cirkulationspumpar.