Maxspect Nano tech bio block

I lager
Antal: 2

399 SEK

1 paket innehåller 2 bio block som motsvarar 2160 m2 i filtrerings yta.

Nano-Tech Bio-Media
Stabiliserad mikrobiell avloppsreningsteknik med Biologiskt luftat filter (W-BAF).
· Ultrahögt tvärförhållande på ytan och filtreringsområdet.
· Nano-Tech Bio-Sphere / Block är tillverkat av keramiska pärlor och är helt inert.

Med ett ultrahögt tvärförhållande av ytan och filtreringsområdet har varje Bio-sfär upp till 54m² ytarea (580ft²) och varje Bio-Block har upp till 1 080 54m² ytarea (11 635 ft²) för etablering av bakteriekolonier,  vilket gör att den effektivt kan kontrollera kvaliteten och stabiliteten i vattnet. 

 

Med användning av stabiliserad mikrobiell avloppsreningsteknik (W-BAF) har Bio-Spheres / Bio-Block en unik fördel i behandlingen av vatten med hög ammoniakkväve (NH4-N) och hög nitrat-kväve (NO3)  -N).

 

Bio-Spheres / Bio-Block utmärker sig vid etablering av bakteriekolonier i former av Bio-Nano Composite Films, det gör att olika arter av bakterier och svampar kan växa på dess stora ytarea, såsom nitrifierande bakterier (inklusive arter av släkten Nitrosomonas,  Nitrosococcus, Nitrobacter och Nitrococcus), jäst, fototrofiska prokaryoter, etc.
Bio-sfärerna tillverkas noggrant för att säkerställa dess kvalitet, den väl utformade porösa strukturen i Bio-sfärerna skapar de ideala levnadsvillkoren och miljön för bakteriekolonier, men kommer inte att sönderdelas av bakteriekolonierna som växer inom den. 

Endast 10 stycken Nano-Tech Bio-Sphere kan ersätta upp till 20 kg levande sten.

 

Bio-Spheres / Bio-Block ska rengöras eller bytas ut var sjätte månad för optimalt resultat, men vid rengöring / byte av gamla Bio-Spheres / Bio-Block, Byt INTE alla samtidigt.  Rengör / byt ut hälften av Bio-Spheres / Bio-Block så att det finns tillräckligt med bakteriekolonier för att återupprätta sig i de nyligen rengjorda / ersatta Bio-Spheres / Bio-Block.