Microbe Lift Herbtana

I lager
120 SEK

72 SEK


MICROBE-LIFT / Herbtana är en unik, växtbaserad, immunförstärkande stimulant, som minskar: skinflukes, gillflukes, vita prick, Oodinium, Costia, Chilodonella och Trichodina. Parasitinfektioner kännetecknas av symtom, till exempel: mjölkig hud, blinkande och tung andning.

Parasiter finns vanligtvis på de flesta fiskar på mycket låga nivåer hela tiden. Dessa styrs naturligtvis av fiskens immunsystem. När stressnivåerna ökar påverkas immunförsvarets förmåga att svara på dess krav att kontrollera den naturliga nivån av parasiter direkt. Detta dåliga svar gör att parasiter kan öka i antal, vilket orsakar någon av de allvarliga ovan nämnda hälsoproblemen i värdfisken.

MICROBE-LIFT / Herbtana stöder fiskens immunsystem och driver bort överskottet av parasiter. Eftersom de inte kan återvända till fisken under behandlingen, kommer majoriteten av parasiterna att svälta utan en värd.

MICROBE-LIFT / Herbtana är säkert för allt vattenlevande liv. Det är ett bra hjälpmedel att använda när man anpassar fisk till en ny miljö.